Jó politikai úton kell járni! Németország példát adott, az USA nagykövete szempontokat!

tagholnap | 2015. november 3. - 10:23
Németország a hétvégén politikai alkotó példát mutatott, a jó politikai útra való ráállásból. Mérsékelt demokrataként üdvözlendő a német politikusok mértéktartása, a német érdek lényegesnek tartása, más pártérdekek felett. Mérsékelt demokraták a jó politikai úton kívánnak járni Magyarországon is................

Mérsékelt demokrata gondolkodásból következik, hogy a politikai, de különösen a döntések átláthatatlansága az aránytalanságok kiindulópontja.

 

Kevesebb jó döntés, romló piaci verseny, aránytalan társadalom kialakulása.

 

 

Különösen kétarcú az a politikai gondolkodás, amely tagadja az átlátható érdekérvényesítés szükségességét (jogszabályokat ír át, töröl stb.), mialatt komoly adófizetői pénzekből profi USA lobbistákat pénzel a jó hírnév megőrzésére. Jó politikai út olyan, amelyen a választó érdeke, majd a nemzet érdeke felülírja a pártok érdekeit gondok időszakában.

 

 

Mérsékelt demokrataként üdvözlendő a német politikusok mértéktartása, a német érdek lényegesnek tartása, más pártérdekek felett.

 

Országbíró Zoltán politikusi álláspontja, hogy jó politikai útra kell visszatérni Magyarországnak, a nagy európai gondok idején.

 

 

Magyarország számára Európa nagy országa, Németország példát mutatott.

 

Az USA nagykövete viszont hangsúlyosan idézte fel - milyen problémákat erősít fel az átláthatóság hiánya a kormányzati döntéseknél és előtte az érdekérvényesítés területén................................... (MDM)